fredag den 27. juli 2018

Florida elakad, akkor FROLÍK hogy két gólpassz. Vrbata folyamatosan égő

ÖSSZEFOGLALÓ | Öt szabadtéri nyeremény, és mozgassa hazai pályán jött a válság. Florida jégkorong játékosok elvesztése után Edmonton és meghalt egy éjszakai játék ellen Calgary Flames két gólpassz Michaela Frolíka nyert 4: 2. Martin Hanzal és Radim Vrbata megüt a net Dallas, Arizona, Texas, de elvesztette 2: 5. unibet kifizetés

Frolík első beiratkozott a mérkőzés negatív volt, amikor a 4. perc büntetést botlás és a Panthers a hálózati játék nyert 1 0. A vendégek ezután, de kevesebb mint öt perc alatt megfordította a három gólt, és közülük kettő hozzájárult csak Frolík.

huszonkilenc natív Kladno először a 11. percben elején az ellent ámadás, ami után a lángok került a vezetést 2: az első A 14.perc, unibet kifizetés hogyan mint egy játékos utolsó megérintette a korongot a ránc behatolás közben, mint egy védő Deryk Engelland végre megérkezett a hálózatok és nőtt 3: 1

Mindkét cél a jégen voltak otthon Jaromír Jágr mez. Bár a csapat sikerült betörni az első vágás 27 perc alatt, de visszatért a Calgary két cél vezet, és Troy Brouwer volt egy másik célja a többi játék leessen.

És mivel a cél Flames hengerelt Chad Johnson, aki elpusztította 36 lövés, 30 a második és a harmadik időszakban. „Azt hiszem kezdőcsapat nagyon jól", mondta az edző Glen Gulutzan. „Úgy viselkedett, nagyon hideg, főleg a mérkőzés végén voltunk nagy nyomás alatt.Ma eltérés sejt „mondta unibet fogadások az interneten Gulutzan foglalkozni harminc kapus, aki ugrott az első alkalom, hiszen február 13.

A Panthers elvesztette a második hazai pályán egymás után egy sor öt győzelem játszótereken ellenfelek." Mi volt sok esélye. De nem volt szerencséje a visszavert korongok. És a kapust megmutatta hihetetlen dolgokat. Ma nyerni „, mondta az edző a floridai Tom Rowe.

VIDEÓ: Nézd meg a montázs játék Calgary - Florida

Vrbata ellen Dallas szerezte a harmadik sorban, amikor 8 perc gyors csapást a gyűrű nyitotta a pontszám az este. ez volt a tizennegyedik találatot a szezonban. 34.Miután néhány saját labdát, és tolta Hanzal és célja a tizenhatodik évében a prérifarkas került a vezetést 2: 1

Mégis házi jégkorong játékosok előtt egy perccel a második sziréna és telepedett le a harmadik időszak három gól tépte a győzelem a saját oldalára. Az első gól pass Jiří Hudler, miután a lövés Radka FAKS nőtt 4: 2 gyors dorá� �kou Lauri Korpikoski.

Dallas lett az ötödik csapat Huszonegy, akinek sikerült megnyerni az ún. Bye Week, a kötelező hét szünet . „Azt hiszem, teljes lefolyás a csillagok és a karácsonyi szünetet követően, hogy az egyensúly 3: 0", mondta előre Devin Shore. „Mi nem foglalkozunk a többi csapat egy hét múlva le nagyrészt elvesztették.Csütörtökön és különösen ma reggel volt, hogy milyen mindannyian hozzá egy zseblámpa, és meg kell egyeznie a maximális unibet fogadás bónusz koncentrációt. „

A tizenharmadik egymást követő győzelem hazai pályán ünnepelni jégkorong játékosok Washington aki legyőzte 2: 1 Edmonton. Crucial gól a 46. perc Justin Williams. a vezeték tört öt vereség Carolina nyerni 3: 0 felett Ottawa.

VIDEÓ: Nézd meg két cseh gól Dallas hálózatok

Washington - Edmonton 2: 1 (1: 0, 0: 1, 1: 0)
célok: 13. Wilson, Justin Williams 46 - 21 Draisaitl. lövések célt: 25:31. közönség: 18506. Star játékos: 1. Justin Williams 2. Wilson, harmadik Kuznyecov (összes Washington).

Dallas - Arizona 5: 2 (1: 1, 1: 1, 3: 0)
célok: 15. Shore (Hudler) Klingberg 39th, 44thJamie Benn, 50. Korpikoski (Fax) 56. Eakin - Vrbata 8., 34. Hanzal (Vrbata). lövések célt: 37:27. Közönségek: 18043. Match Csillag: 1. Jamie Benn, Lindell második, harmadik Shore (összes Dallas).

Carolina - Ottawa 3: 0 (1: 0, 2: 0, 0: 0)
célok: 2. J. Staal 36. Lindholm, 40. Stalberg. lövések célt: 44:34. Közönségek: 11327. Match Csillag: 1. hiánya, J. Staal második, harmadik Di Giuseppe (összes Carolina).

Florida - Calgary 2: 4 (2: 3, 0: 1, 0: 0)
célok: 5. Bjugstad 18 B arkov - Bennett 9., 11. Backlund (Frolik) 14. Engelland (Frolík) 27. Brouwer. lövések célt: 38:28. Közönségek: 14765. Star játékos: 1. Johnson, 2. Brouwer (mindkettő Calgary), 3. Barkov (Florida).


unibet sportfogadás bónuszok

1 kommentar:

  1. Kamar residencies Hotels in ECR suggests few of the guidelines which will help the kids to stay happy as well these would let the parents to make their kids happy within budget with these facts.

    SvarSlet