torsdag den 20. juli 2017

Juniorskí basketbalisti na ME vyčíňa v útoku, ťaží z lavičky. A víťazí

Naposledy sa český tím do 20 rokov zo základnej skupiny prebojoval do ďalších bojov v roku 2004 na domácej palubovke v Brne.

"Samozrejme sme radi, že sme postúpili a podarilo bet 365 sa pretaviť výsledky z prípravy do základného cieľa, ktorým bola záchrana. Aspoň my tréneri ale zároveň dúfame, že tento postup nebude konečná stanica, "ich do ďalších bojov odhodlaný Ladislav Sokolovský, asistent trénera Petra Czudka.

Zároveň bet365 bonus pripomína dôležitosť postupu zo skupiny, kedy tento rok z divízie A zostupuje hneď sedem tímov. Avšak Česi medzi nimi určite nebudú.

bet365 bet365 stavky Mladí reprezentanti drví svojich súperov predovšetkým na útočnej polovici.Veď česká ofenzíva produkujúce v priemere 79,5 je druhou najlepšou hneď za Srbskom.

"V príprave snažili zamerať hlavne na obranu. A je to naozaj dosť zaujímavé, pretože útoku sa nejako extrémne nevenujeme. Spoliehame skôr na to, že väčšina hráčov má veľmi dobré individuálne a herné kvality, dokážu zahrať jedna na jedna aj pick and roll a trénerov k tomu ani toľko nepotrebujú, "usmieva sa Sokolovský.

" Navyše je to veľa podporené tým, že v tíme sú až na nejakú malú výnimku všetci vrátane pivotov strelci za tri, čo je určitá paralela s Opavou. Sami hráči to o sebe vie, a keď okolo nich sú pri nájazde dva tri obrancovia, radi to vyhodí von.Vie, že z toho potom môže byť kôš a sami to tak chcú , "chváli svojich zverencov za tímové poňatie hry. Opavu zmieňuje preto, že Sokolovský aj hlavný tréner Czudek práve tu pôsobí.

Po úvodnej porážke od Španielov (54:71) vyzreli Česi postupne na Ukrajinu (90:68), Poľsko (102: 67) a Rusko (72:53). V základnej skupine obsadili druhé miesto a do ďalšej fázy si so sebou berú po jednej prehre aj výhre. Stretnutie s Ukrajinou Česi definitívne zlomili na začiatku druhého polčasu a zápas s Ruskom museli dokonca v druhej dvadsaťminútovke otáčať z dvojciferného deficitu.

Oproti súperom však majú jednu podstatnú výhodu - širokú rotáciu.
"Hráme vo väčšom počte ľudí než ďalšie tímy.Väčšina ich má tri štyri hlavné hráčov okolo 30 minút a únava sa v tom tunajšom horúčave v priebehu zápasu nasčítává. My to smerujeme k tomu, aby sme boli v posledných štvrtinách ďaleko aktívnejší, rýchlejší dopredu a agresívnejší v obrane, "nechal do ku chyne nahliadnuť Sokolovský.

Výkony národného tímu sa opierajú o úspešný ročník hráčov narodených v roku 1995, pre ktoré je tento rok posledným v mládežníckych kategóriách. Tím potom vhodne dopĺňajú aj hráči o rok mladší: "Ročník 95 je za posledné obdobie jedným z vôbec najúspešnejších. Bol druhý na Európe kadetov pred štyrmi rokmi a prešiel si aj dvoma majstrovstvami sveta. Veľa si tak veria, čo u Čechov nebýva obvyklé.A tieto pětadevadesátky teraz boli doplnené ešte o niektoré ďalšie hráčov.


"

Do osemfinálovej skupiny vstupujú Česi pondelkovom zápasom s Litvou (14:15), v utorok ich čaká Turecko (18:15) a v stredu Nemecko ( 18:15). Do play-off postúpi štyri najlepšie celky zo šiestich.

"Karty sú rozdané. So sebou máme jednu výhru a štartujeme z delené ho tretieho miesta. Chceme ísť čo najďalej, súpera už sme si tu pri zápasoch nakoukali, ale je to tak, že môžeme trikrát vyhrať aj prehrať. Dá sa s nimi hrať, ale nám to treba nemusí padať, alebo nás súperovi môžu prekvapiť. Napriek tomu dúfam a verím, že nejakú výhru ešte získame.Hlavne musí chcieť hráči a zatiaľ to vyzerá, že chcú, "cíti Sokolovský vnútri tímu túžbu po úspechu.

bet365 mobil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar