torsdag den 20. juli 2017

Tréner Říha mladší pretočia v prvom priateláku s Boleslavou 22 hráčov

Kým príde prvý konfrontácie bet 365 v Lige majstrov proti švajčiarskemu Davosu (22.


augusta), zmeria pardubickí hokejisti sily so šiestimi protivníkmi. Prvým na rade je mladoboleslavský Korčuliarsky klub, ktorý Dynamo dnes hosťuje v malej hale Tipsport arény. Tú veľkú totiž tradične zabral Medzinárodný festival šachu a hier Czech Open. bet365 bonus

"Pre skúsenejších hráča je hrať v tréningovej hale špecifické, avšak je to v tomto období normálne. Prípravné zápasy na KHL a podobne sa hrajú v malých halách, hráči sú profesionáli, budú to musieť zvládnuť. Vo veľkej hráme dve stretnutia v Lige majstrov.V malej stále trénujeme, takže to prostredie bude úplne rovnaké, "uviedol pre klubový web tréner pardubického A-tímu Miloš Říha mladšie.

ostrieľaných borcov, ktorí by eventuálne mohli mať pripomienky, navyše v mužstve zase toľko nebude. Říha mladší s nimi počíta až v ďalšej fáze priateľských zápasov.

"Gólman Robert Kristan a iní skúsení hráči ako Petr Čáslava, Petr Sýkora alebo Tomáš Rolinek nebudú do prvých troch stretnutí nominovaní," povedal kouč.

V početne nadupanom kádri až teraz začne medzi mladšími hráčmi ten pravý boj o miesta. "Budeme hrať na štyri kompletné päťky, niektorých hráčov prestriedame. Prekrútime dvadsaťdva hokejistov v bet365 mobil poli.V bráne sa v prípravných dueloch ukážu Tomáš Halász a Brand on Maxwell, "plánoval tréner. Zapojiť by sa mohla aj najčerstvejšie posila Martin Štajnoch, ktorý do Pardubíc dorazil z bratislavského Slovana.

Veľkým mínusom podľa Říhu mladšieho je, že z prípravy na nejaký čas vypadne dvojica Jan Ščotka -Daniel Voženílek, ktorá by dnes mala odcestovať na kemp reprezentácie do dvadsať rokov. Obaja hráči okrem toho nepredviedli zrovna zázračné výkony pri wingate teste (diagnostika výkonu "do vyčerpania" meraná najčastejšie na bicyklovom ergometri), takže majú čo doháňať.

"Vracajú sa v čase, keď budeme vo Švajčiarsku, a de facto neodohrajú žiaden prípravný zápas.Budeme to musieť nejako vymyslieť, "premýšľal Říha mladší. "Ale rozhodne je kvôli tomu nebudeme chcieť zo zostavy pre bet365 stavky sezónu vyhodiť. Majú veľkú perspektívu a dôležitosť pre klub, "dodal tréner Dynama.

bet365

Ingen kommentarer:

Send en kommentar