mandag den 17. april 2017

Sportovní osobnost roku: určen pro lidi, kteří nemají rádi sport,

Zdá se, že Spoty byl vždy nakloněn těm, jejichž skutky jsou zatím vidět na BBC. Zvráceně, Guardian a zbytek lisu rozhodl Chataway v Bannister skandál nestojí pokrývající v libovolné hloubce. Nebo samozřejmě vůbec. Místo toho, sportovní stránky provádí okresní hokejové zprávy. Surrey 4, Cheshire 3. následujícího roku Guardian měl cottoned dál, a dal druhý ročník přehlídky jeho velmi vlastní odstavec, připíchnutý na konci přezkumu rozhlasového dokumentu o NHS.Program, kritik poznamenal, byla „zcela odd maličkost", protože"zabalené pokoj sportovních osobností nezdálo, aby se věnoval vystoupení dvou Trophy vítěze s velkým zájmem, a prezentace BBC pře šlo s mizivou výpovědní ".

Téměř jako by všichni tam dohodnuto, že v televizi osobností soutěž nestojí za dobývání zpracuje kolem. Někde po cestě v posledních 60 letech, Spoty Zdá se staly předmětem maximální vážností, zdroj nyní ročních skandálů o výběru, na urážky a způsobilosti vítězů.Věc, ve skutečnosti, vhodné pro politické debaty, s BBC generální ředitel Tony Hall, vytažena čelit kultura, média a sport užšího výboru bagatelizovat zahrnutí Tyson Fury je na užším výběru a Fury sám veřejně napadán práce MPs Chris Bryant a Chuka Umunna. Méně hra byla provedena kupodivu časné denní pohyb 798, předložený Konzervativní poslanec David Morris dne 1. prosince. „Tento dům blahopřeje Tyson Fury na korunován boxu v těžké váze mistr tipování na Bet365 světa."

Fury ohromující úspěch je za stíněn nyní tím, že půjčit Clive Myrie frázi, většina lidí si myslí, že je „blbec".Fury říká, že je "něco jiného než jen přímočaré", že je pyšný na to, že ztělesňuje "nešikovnost na nejvyšší a nejvyšší úroveň", a tak zní šitá na míru pro živý rozhovor v hlavní době. Zajímavé je také to, zda přednášející rozhovory s Mo Farahem zahrnují hodně diskuse o vyšetřování Panorama BBC na trenéra Alberta Salazara a jeho blízkého přítele a výcvikového partnera Galena Ruppa. Nebo pokud bude Greg Rutherford požádán, zda ještě považuje britskou atletiku za "překážku než za pomoc". Nebo pokud Chris Bet365-Podrobnosti Froome hovoří v jakékoliv hloubce o tom, jak se cítí obvinění z dopingu nebo jeho rozhodnutí uvolnit své fyziologické údaje, aby se pokusil přesvědčit lidi, že je čistý.Tam je fascinu jící show třeba zde, jen Spoty není to ono.

2014 ocenění v ceně, mimo jiné rozhovory se sportovci o své domácí mazlíčky, živá vystoupení Simple Minds, sekce představí komedie stylings Hacker T pes a opakované záběry výřezů do Susan Boyle, který vypadal, že má obrovskou čas. Eventuální vítěz, Lewis Hamilton, měl svůj vlastní šestiminutových segment, který nezahrnul ani jediný klip z jednoho závodu se už soutěžila v tomto roce.


Místo toho diváci byli léčeni na nahrané video, které předložil ho kráčení kolem počítačově generované sadě žvanil na z nesmyslné scénáře. „Je to složitá záležitost, ale jednoduché. Máš auto. A pak auto bylo úžasné.Máte k nám. Us proti zbytku. Me proti němu. Tak jsme závodit."

Bylo to zkrátka jako show navržen tak, aby apelovat na lidi, kteří nemají rádi sport. Stejně jako Wimbledon 2day, vysílal živě od Gatsby klubu, snímal, pak v konzervách, poté, co BBC byli zaplaveni stížnostmi, že jejich tenisové zdůrazňuje ukazují nezahrnoval jedna věc, lidé byli naladěn vidět - na denní hru.Zdá se nepravděpodobné, že by podnik Gatsby Club se přijít hodně v montážím letos.

Také chybí, s největší pravděpodobností bude jakákoli zmínka o tom, že v roce 2015 BBC ztratila vysílacích práv na olympijských hrách a půl ze zápasů v šesti národů, vykopaný Open golf, a podle zpráv, Australian Open tenis a BDO World Darts Championship. Nebo to, jak vypadají, aby se další úspory, které jsou s ohledem na snížení jejich kulečníkový pokrytí, Formula One pokrytí a červené tlačítko službu. Nevadí.Zde je další montáž.

Bývaly doby, kdy Spoty prostě omluva sedět na pohovce a dívat se na pár hodin sportovních vrcholů. „Maličk ost odd" jako strážce je kritik našel přehlídku v roce 1955, on dělal, alespoň nyní většinu svých 75 minut, protože za předpokladu, „rychlý a úplný přehled na rok sportu".Příliš málo z toho, jak se zdá, byl na BBC poprvé kolem roku.

V některých případech je Observer poznamenat, Sportsview, program, který Spoty vyrostl z, byl tak zoufale málo materiálu, který ji byl snížen na vysílání záběry z moderátor Peter Dimmocková rozhovory po telefonu, o britských boxerů bojujících v New Yorku. „Viděli jsme Dimmock pokýval hlavou do telefonu," stěžoval si svůj televizní kritik, „jsme viděli fotografie panorama New Yorku. Zbytek byl jen zvuk, a ne velmi dobrý zvuk na to."Pokud je to to nejlepší, co můžete udělat, BBC, navrhl, že by udělal lépe, snížit mluvit a jen ukázat trochu sportu. Poradenství, které by jim i dnes stále slouží.

Bet365-Vyzvednout bonus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar