lørdag den 15. april 2017

Coneygree je nútený vynechať Hennessy Gold Cup v Newbury

Coneygree, víťaz Cheltenham Gold Cup, bude chýbať Hennessy Gold Cup v Newbury v sobotu potom, čo nedokázal potešiť svojho trénera Mark Bradstock v priebehu školskej dochádzky zasadnutia na jeho stabilný v utorok ráno. Coneygree pokus vzoprieť najvyššiu váhu v jednom z najviac konkurencieschopných handicap naháňa sezóny sľúbil, že bude jedným z vrcholov National Hunt sezóny, ale teraz bude zameraná Bet365-Registrácia zdarma miesto buď na King George VI Chase v meste Kempton Park na Boxing Day alebo lexus Chase v Leopardstown 28. decembra.

Hennessy bol nominovaný ako cieľ pre Coneygree pred niekoľkými mesiacmi, ale jeho účasť bola na pochybách, pretože stratil topánku a pomliaždené chodidlo 16. novembra.Bol úspešne vybavený novým topánkou o niekoľko dní neskôr, však, a zdalo istý, kto favoritom sobotňajšieho veľkým závodom pred posledným nešťastnej zvrat v príbehu svojho sezóny tak far.Coneygree pochybné pre Hennessy Gold Cup potom, čo utrpel automatického poklesu čítania viac

"Obávam sa, že nie sme beží," Sara Bradstock, manželka trénerom a asistentom, povedal v utorok ráno. "Jednoducho nie škola dosť dobre. On presiahol, ktorou sa nikdy predtým, čo naznačuje, že to nie je pohodlné.

"Nemal skok zle, ale pre neho to nebol on.My sme vždy hovoril, či existuje nejaký zvyškový bolesť odišla, sme nebude riskovať [a] rozhodne nebol sám.

"Nebol by som vôbec prekvapený, keby sme neboli vzplanul to, a nebol lame na ňom opäť večer.Je to len jeho nohy, nie je to štrukturálne poškodenie.


"Bradstock pripúšťa Coneygree vynechal kráľa Juraja VI Chase omylom Viac

The King George VI Chase je zrejmé, domáci terčom Coneygree v nasledujúcich týždňoch dopredu, hoci voľba jeho ďalší úloha je skomplikovaný skutočnosťou, že Bradstock nepodarilo vstúpiť víťaza Gold pohár Grade Jedným zo znakov programu vianočného ako dôsledok "počítačové závada".

Coneygree môžu byť pridané do poľa pomocou doplnkového vstupu £ 10,000 niekoľko dní pred pretekmi, ale navyše náklady by mohli uspieť Jeden Lexus Chase v Leopardstown vianočné stretnutie atraktívnejšie alternatívou.

"je zrejmé, nultý vec je dostať ho cítiť absolútne na vrchole sveta, a nie obáv o svoje nohy, "povedal Bradstock. "Máme mesiac buď kráľa Juraja alebo Lexus.Myslím, že všetko bude v poriadku. Je to časový vec. "

Coneygree neprítomnosti váhy pre Hennessy budú rásť o 9lb, s Saphir Du Rheu novú hornú váhu vo 11. 12lb. Rast bude tiež priniesť všetky zostávajúce 20 záznamov pre Hennessy do handicap správneho, so spodným hmotnosti divadlách teraz nastavená pre prepravu 10st 2 lb.

"Hmotnosti išli hore 9lb a šesťročný -old celkom sa mi páči sa teraz bude ťahať okolo horného hmotnosti, "Andy Stewart, vlastník Saphir Du Rheu, povedal v utorok. "Myslím, že závažie teraz ťažiť dva kone enormne sa Alan King kôň [Smäd miesto] a bývalý víťaz Zlatý pohár Bobs Worth.Obaja kone získala veľmi dobre minule. "

Willie Mullins, Írsko je majster tréner je zodpovedný za štyri z ôsmich vstupov pre Grade One Royal Bond začínajúceho Limitné na Fairyhouse v nedeľu, vrátane Bachasson a Long pes, obaja Grade Tri pretekárske víťazi už v tejto sezóne.

Gordon Elliott je No More Heroes, vedúci uchádzač o RSA Chase v Cheltenhame v marci , patrí medzi údaje pre Grade One Drinmore začínajúceho Chase na rovnakú kartu.

Bet365 stávkovanie live

Ingen kommentarer:

Send en kommentar