fredag den 14. april 2017

Socceroos začať ázijské Cup kampaň s priateľským ohňom

Vnímanie vecí a dôležitosť proaktívnej správy nemožno podceňovať. Veľká časť pozitívnej nálady, ktorá obklopila kampaň Svetového pohára Socceroos, možno pripísať popularite trénera Ange Postecoglou. Prvý austrálsky tréner Socceroos na Majstrovstvách sveta od Rale Rasic v roku 1974, Postecoglou získal srdcia a mysle s jeho útočiacim štýlom hry a jeho priamy, pozitívne prítomnosť v médiách. Doterajší tréneri Pim Verbeek a Holger Osieck mohli byť v súkromí charizmatickí, ale na verejnosti predstavili drsnú frontu, ktorá bohužiaľ korelovala s letargickými vystúpeniami na poli. V rokoch 2007 až 2013 stratili fanúšikov ia záujem.Hybnosť vybudovala v roku 2006 Svetový pohár bol stratený, a značka Socceroos išiel dozadu. Postecoglou nemohlo byť viac odlišný od týchto dvoch predchodcov. Nie je to nádenník. Chápe poslanie.

V tomto kontexte ďalších šesť mesiacov sú dôležité pre Postecoglou stavať na tej dobrej vôle a zase podporiť výkony do výsledkov, transformovať underachievers do praktických družstva hráčov a pomôcť chlapci stávajú muži , Nadchádzajúce priateľské stretnutia, začínajú s Belgickom a Saudskej Arábie, bude prvý hit-outs, pretože tím sa vrátil z Brazílie. Facebook Twitter Pinterest

Rovnako ako všetky priateľských, čo sa deje mimo hraciu plochu, je často väčší význam.Ako nové tváre správať v tábore, ako zapadajú do družstva a ako prijímať a prispôsobovať Postecoglou v systéme bude posudzovaná predovšetkým na tréningovom výbehu.

A existuje niekoľko čerstvých tvárí. Postecog lou strávil značnú energiu identifikáciu Austrálčania hrajú v zahraničí, a pripustil, že jeho hlavným cieľom je "rozšíriť základňu a hĺbku" tohto tímu.

Svetový pohár vystavený tento vážny nedostatok možností, s úrazmi vrstvu už ošúchaný družstvo vo vedení až do turnaja. Naozaj zranenia postupovali podľa Socceroos s Svetového pohára členmi družstva Matthew Spiranovic, Ivan Franjić, Matt McKay a Adam Taggart všetci von akcie pre nadchádzajúce priateľských.V ich neprítomnosti, boli vytvorené priestory pre viacerých mladých hráčov, ktoré majú byť čistokrvný.

Trent Sainsbury, v súčasnej dobe sa PEC Zwolle v Holandsku, má šancu zapôsobiť na stredovej-back, zatiaľ čo tam je značný rozruch okolo výberu mladík Brad Smith, ktorý je na hosťovaní v Swindon Town z Liverpoolu , Ako ľavým zadnej časti nejakého dobrého mena, Postecoglou bezpochyby dúfa vytvoriť nejakú konkurenciu s Jasonom David son na pozíciu, ktorá bola obtiažna pre Socceroos od odchodu Scott Chipperfield.

Uťahovací obranu je rozhodujúci pre Socceroos, ako to bolo jednou z kľúčových oblastí slabosti v Brazílii. Ďalšou oblasťou, v ktorej Postecoglou sa budú snažiť posilňovať ich dopredu tretí.Tim Cahill nie je nemládne a Socceroos sú nutne potrebuje iných ciest k cieľu.

Tu je výber Západnej Sydney Wanderers útočník Tomi Jurić - muž, Archie Thompson bol pokrstený, budúci Mark Viduka '- je zaujímavé. Juric je najviac vzrušujúce útočník sa v posledných rokoch veľký silný hoch obdarený všetkými správnymi fyzické atribúty, šikovný dotyk a čo je možno najdôležitejšie, postoj čo by strelec je.Ako väčšina štrajkujúcich, Juric je hráč, dôvera, a keď skóroval All Stars proti Juventusu a pre pútnikov na ich nedávne víťazstvo nad Guangzhou Evergrande v ázijskej Lige majstrov, teraz je tak dobrý čas ako každý uviesť jeho prípad pre národný tím.

Aj keď Mark Bresciano je neskoré začlenenie do družstva, skutočnosť, že nahradí zraneného 20-ročný stredopoliar Sydney FC Terry Antonis ilustruje Postecoglou naliehanie na uvedenie do nových talentov. Okrem toho skutočnosť, že Carl Valeri bol odvolaný po jeho nedávnom prechode od Serie B do Melbourne Victory ukazuje, že je to, ako budete hrať, nie tam, kde budete hrať, na čom záleží.

Socceroos majú zvláštnu úlohu v austrálskom športe myslenia.Predstavujúce národ, ktorý miluje vyhrať, oni majú zatiaľ len podarilo obsadiť rolu statočného outsidera; slávni porazení. V súčasnej dobe sedí na 79. mieste na svete a ôsmy v Ázii, národný tím klesol na najnižšiu Fifa poradí za posledných desať rokov. To je niečo, čo Postecoglou chce zmeniť. "Nenávidím je smoliar, neznášam bolo povedané, budeme si rozbil," povedal Postecoglou na ABC ofsajde v auguste. "Rád by som ísť do turnaja s ľuďmi nás báť." Ten kampaň s cieľom vyhrať Ázijský pohár na domácej pôde začína tu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar